بهترین روغن هایی که میتونید برای روغنکاری ظروفتون استفاده کنید، روغن های گیاهی مخصوص ظروف چوبی هستن که مارکهای مختلفشون توی بازار هست. مثل همل، مونوکوت و اوزمو. همینطور مارک آرسس که تولید ایران هستش و به صورت واکس ارائه میشه هم برای این منظور مناسبه.

اما اگه تعداد ظروف چوبیتون کمه و خرید روغنهای مخصوص براتون به صرفه نیست، میتونید از روغنهای گیاهی بدون بو، مثل روغن زیتون و روغن بادام، استفاده کنید.

یه تکه پارچه نخی نرم رو به کمی روغن آغشته کنید و روی سطح ظرف بکشید. اجازه بدید حداقل سه ساعت بگذره و روغن جذب ظرفتون بشه، بعد میتونید استفاده کنید. اگه مقدار زیادی روغن روی ظرف زدید، با یه پارچه نخی نرم، روغن اضافی رو پاک کنید.

هر زمان احساس کردید ظروفتون بی روح شدن و اون جلوه اولیه رو ندارن، یا اینکه بر اثر برخورد ناخن و… خط و خش های جزیی پیدا کرده بود، میتونید از روغنکاری استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *